Fremelsk din smagsoplevelse af kaffe gennem optimering af bryggemetoder
Den perfekt ristede kaffebønne er kun en del af vejen til den perfekte kop kaffe. Med den rigtige bryggemetode kan du optimere et væld af smagsoplevelser. Vi starter med en rundtur og fortæller om kaffens vej fra kaffetræet til risteriet. Vi gennemgår optimering af pour over, bryg på stempelkande (French press) og AeroPress. Desuden vil vi tale om risteprofiler, formalingsgrad og forarbejdningsprocesser.
Vært: Thomas Remmer, barista og grundlægger af Kaffeagenterne.dk.
Hvor mange kan deltage: Min. 10 og max. 20 personer.
Hvad er inkluderet i prisen: Vi serverer en velkomstdrink, hvori der naturligvis indgår kaffe. Senere samles vi ved kaffebordet og serverer vores helt egen chokoladeoplevelse.
Hvor lang tid varer det: 2,5 time. Arrangementet skal afholdes i tidsrummet 15.00-21.00 og kan bookes alle ugens dage.
Hvad koster det: Fra 350 ,- pr. person.