SURDEJ OG GOURMETBRØD
Har du tænkt over, hvordan bagere skaber gourmet surdejsbrød? Vi viser dig hemmeligheden, som er surdejspulver. En praktisk og bekvem måde at tilføje surdej til din bagning, uden at skulle opbevare en levende surdejskultur. Du får bagerens mange råd til ”kernen”, således du kan bage både brød, boller og rugbrød med en fin afstemt smag. Vi vil desuden komme omkring valg af kornsorter, inspiration til brug af bælgfrugter og m.m.
Vært: Søren K. Hansen, grundlægger af Danish Organic Bottles og Jørgen Jespersen, som har udviklet over 500 brødopskrifter for bagerier verden over.
Hvor mange kan deltage: Min. 10 og max. 20 personer.
Hvad er inkluderet i prisen: Vi serverer en velkomstdrink, hvori der naturligvis indgår kaffe. Senere er der kaffe og vores helt egen chokoladeoplevelse. Du får en surdejsoverraskelse med hjem.
Hvor lang tid varer det: 3,5 time. Kurset afholdes i tidsrummet mellem 15.00-21.00 og kan bookes alle ugens dage.
Hvad koster det: Fra 650,- pr. person.
